Космос Травел - круизи, почивки, екскурзии
Създаваме приятелства!

гр.Варна, тел. 052/622-271
За Космос Травел
Търсене
Главно меню
Свети Валентин в Париж полет от София

5-дневна екскурзия
Свети Валентин в Париж

полет от София
Екскурзия със самолет
Дати 12.02.2018

от 855 лв.
Програма
Принтирай в PDF

Програма

 

ПАРИЖ - СВЕТИ ВАЛЕНТИН - ИКОНОМИЧЕН ВАРИАНТ

 

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел Ambassadeur*** в Париж, самолетен билет, трансфери с шатъл автобус от летище „Бове“ до „Порт Майо“ и обратно. Лети се с “Уиз Еър“ (в цената са включени летищни такси и 1 салонен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см). 

 

ПРОГРАМА

 

12.02.2018 – 06:35 ч. - полет София - Париж. 08:45 ч. - кацане на летище „Бове” в района на Париж. Трансфер с шатъл автобус от летището до „Порт Майо“ в центъра на Париж. Самостоятелно придвижване до хотел Ambassadeur ***. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

 

13.02.2018 - Закуска. Свободен ден в Париж с възможност за самостоятелно разглеждане на музеи – музея Орсе, Роден, Лувъра, Пантеона и пр. Нощувка

 

14.02.2018 (Св. Валентин) – Закуска. Свободно време. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

 

15.02.2018 - Закуска. Програма по желание - панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; програмата се провежда при минимум 8 човека): квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Следобед - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари“, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

 

16.02.2018 - Напускане на хотела. Самостоятелно придвижване от хотела до „Порт Майо“. Трансфер с шатъл автобус до летище „Бове“. 09:15 ч. – полет Париж - София. 13:00 ч. – кацане в София.

 

Забележка: Часът на полета на „Уиз Еър” е обявен по разписанието на авиокомпанията през август 2017. При промяна на същия, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

 

Дата:

12.02.2018 - 16.02.2018 - 855 лв.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

 

Пти Пале и Шан-з-Елизе 45 лв.
Пти Пале и Шан-з-Елизе за деца до 11 г. 35 лв.
Панорамна обиколка на Париж 80 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 85 лв.
Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки 110 лв.

 

 

Хотел Ambassadeur*** - раазположен е в Монтмартр, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant.

 

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

*САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
*ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
*1 САЛОНЕН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 55Х40Х23 СМ;
*ТРАНСФЕР С ШАТЪЛ ОТ ЛЕТИЩЕТО ДО "ПОРТ МАЙО" В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ;
*ТРАНСФЕР С ШАТЪЛ ОТ "ПОРТ МАЙО" В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ ДО ЛЕТИЩЕТО;
*СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

*ПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ПТИ ПАЛЕ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ";
*ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ С АВТОБУС И ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ;
*ПРИДВИЖВАНЕ ОТ "ПОРТ МАЙО" ДО ХОТЕЛА ПЪРВИЯ ДЕН И ОТ ХОТЕЛА ДО "ПОРТ МАЙО" ПОСЛЕДНИЯ ДЕН;
*ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
*ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
*СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
*МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
*РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Запитване за резервация за тази екскурзия

Запитване за

Свети Валентин в Париж полет от София

Дати: 12.02.2018
Вашето име
E-mail
Телефон
Моля, въведете
Космос Травел - круизи, почивки, екскурзии
Възрастни
Деца
Уточнения
Сподели във Facebook Сподели
Запитване

Подобни екскурзии

Китай -
Разгадаване на енигмата

екскурзия със самолет
от € 1999 / 3910 лв.
от € 2299 / 4496 лв.
от € 3699 / 7235 лв.
от € 2389 / 4672 лв.